Geir Abel Ellingsen er styreleder i tre nye selskaper som er etablert ved Skibsgården Senter.

Selskapene er Vesterålen Food AS og Vesterålspizza AS. I tillegg er Vesterålen Lekeland AS etablert.

– Dette er selskaper som er startet som første ledd i etableringen av Lekeland og restaurantkonsepter i Skibsgården. Det skal i tillegg til lekeland, etableres to restaurantkonsepter. Et pizzakonsept og et restaurantkonsept, forklarer Ellingsen.

Hva slags restaurant- og pizzakonsept som kommer til Skibsgården, vil ikke Ellingsen ut med ennå.

Peppes ikke avvisende

VOL har stilt direkte spørsmål til Peppes Pizza om de er aktuelle. Alf Magnor Johannessen i selskapet skriver følgende til VOL på e-post:

– Vi har per nå ikke signert kontrakt på Sortland. Når alt er klart vil vi kunne fortelle hvor vi skal etablere oss og det vil bli sendt ut en pressemelding.

VOL har også være i kontakt med flere andre konsepter, som også enten svarer de ikke har planer om etablering, eller ikke svarer i det hele tatt.

Geir Abel Ellingsen i Ellingsen Invest. Foto: Johnny Myhr-Hansen

Letter på sløret

Geir Abel Ellingsen, letter litt på sløret, men bare litt:

– Det jeg kan si er at det blir tre konsepter, lekeland, pizzakonsept og restaurantkonsept samlokalisert. Hva de konseptene er, kan jeg ikke si noe om. Det vil vi presentere senere. Disse etableringene er forberedelser stiftet med minimumskapital, så blir det endringer i kapital, eierfordeling og styre i selskapene i løpet av våren, sier Ellingsen.

I etableringen av Vesterålspizza AS heter det at formålet er å «Utvikle, realisere og drifte pizzarestaurant i Skibsgården Senter på Sortland, samt annen virksomhet som naturlig hører inn under dette.»

Formålet til Vesterålen Food er: «Utvikle, realisere og drifte Restaurant i SkibsgårdenSenter på Sortland, samt annen virksomhet som naturlig hører inn under dette.».

Startkapital per selskap er på 30.000 kroner.