– Det var en hard klasse i dag! Jeg er veldig fornøyd med å nå til  finalen! Men jeg slet litt i dag, følte jeg, formen var ikke helt der jeg ønsket. Jeg vet ikke hva det var, men følte meg tom. Jeg karbet opp før scenetid, men selv da følte jeg ikke meg helt topp, sier Amelie Henriksen etter femteplassen i finalen av bikinfitnesskonkurransen på Oslo Grand Prix, i klassen Senior 162. Tallet viser for øvrig til høyden på deltakerne i klassen.

– Jeg er uansett veldig fornøyd. Nå er målet å jobbe på med å forbedre formen til en annen gang. Men først litt mat og kos resten av helgen, konkluderer Henriksen, som fikk pokal for innsatsen.

Pokal mottok også en annen vesterålsutøver, Cecilie Holm fra Sortland. Hun havnet på sjetteplass i sin klasse, Senior 166.

– Jeg er veldig fornøyd med det. Det var en utrolig tøff lineup. Totalt stilte 14 jenter i klassen. Det er hard konkurranse, så selv om jeg ønsket bedre plassering, så er jeg fornøyd med finaleplass blant så mange fine jenter, sa Holm, som ikke er i tvil om at hun skal tilbake til Oslo Grand Prix igjen.

– Dette ga meg enda mere motivasjon til å jobbe frem til neste år, for den scena skal jeg stå på igjen, og slå dagens form! Nå blir det fokus på å bygge muskler, avslutter hun.