Næringslivet skeptiske til bompenger i Vesterålsgata

SV mener kommunen igjen bør ta debatten om bompenger i Vesterålsgata. Næringslivstopper advarer mot konsekvensene.

Rolf Lossius (t. v.) mener bompenger må være en absolutt siste utvei i Vesterålsgata. Geir Abel Ellingsen (t. h.) mener det vil ramme næringslivet i Sortland.  Foto: Lossius-bildet: Sanna Drogset Børstad, Ellingsen-bildet: Thor Anders Angelsen

Pluss

– Som næringsdrivende i Sortland Sentrum vil jeg på det sterkeste motsette meg forslaget fra SV om bompenger for å finansiere utbygninga av Vesterålsgata, er Geir Abel Ellingsens umiddelbare kommentar fra forslaget fra Nordland SV om folkeavstemning om bompenger. Partiet mener det rett og slett ikke kommer til å skje noe i Vesterålsgata om man ikke går med på bompengefinansiering.