20-åringen er slett ikke fornøyd med måten TV3-fremstilte henne på i realityserien, noe hun har uttrykt til både VA og andre medier tidligere.

– Jeg er skuffet, bitter og sur. Det var så mye som skjedde der inne som ikke ble vist. Jeg var mer sosial og aktiv enn det folk fikk se. Jeg syntes også det var vondt å se meg selv på tv i etterkant. Jeg kjente meg ikke igjen, utdyper hun.

Ingen ferie

Å være med på Paradise Hotel er ikke ensbetydende med å være i paradis, i alle fall ikke slik Thea Enoksen betrakter det.

– Det er ingen ferie. Det er psykisk krevende å være der inne, særlig når det blir mye drama. Man har ikke noe ordentlig privatliv. Jeg skulle ønske at jeg var litt sterkere mentalt, slik at jeg hadde taklet oppholdet bedre, sier hun.

Sendte inn tullesøknad

Når vi spør hvorfor hun meldte seg på Paradise Hotel, forteller hun at det var litt på slump.

– Da jeg meldte meg på, gikk jeg på bartenderskole i Magaluf. Jeg oppdaget tilfeldigvis annonsen, og sendte nærmest inn en tullesøknad. Målet mitt var egentlig å komme med neste år, men siden jeg ble plukket ut nå, måtte jeg bare si ja. For det er ikke sikkert at jeg hadde fått flere sjanser senere, sier hun.

Thea Enoksen er fortsatt ikke fornøyd med hvordan hun ble fremstilt i Paradise Hotel. Foto: Vidar Eliassen

Vant til kamera

En ting hun derimot ikke hadde problemer med, var å bli filmet døgnet rundt.

– Det er noe du blir vant til veldig fort, og snart tenker du ikke på at det er kamera rundt deg hele tiden.

De som har fulgt med på serien, ser stadig vekk deltakerne i lystige og feststemte situasjoner. Tilsynelatende er det nærmest fri flyt av alkohol. Ifølge Enoksen er det langt fra sannheten.

– Det stemmer ikke. Det er ganske strengt når det gjelder drikking. Baren er bare åpen to ganger i uka. Dersom noen blir for beruset, stenger de baren med en gang. Fri flyt av alkohol er det absolutt ikke inne på hotellet, sier hun.

Fulle menn på bar

Stokmarknes-jenta er for lengst tilbake i Bodø, der hun har bodd det siste året. Ved siden av å jobbe i matvarebutikk, arbeider hun også i bar. Å stå bak bardisken etter å ha blitt eksponert for flere hundre tusen seere, har bydd på visse utfordringer.

– Mange roper navnet mitt, særlig fulle menn. Heldigvis slapp jeg å gå vakter mens og rett etter at jeg hadde vært på skjermen. Noen ganger er det krevende å få så mye oppmerksomhet når du helst vil være i fred, sier hun.

Men det er ikke bare bedugga mannfolk som henvender seg til 20-åringen. Det gjør også den yngre garde.

– Jeg blir stadig stoppa på gata, særlig når jeg er i Oslo. Jeg får også mange meldinger fra unger i 11–12 årsalderen som følger med på serien. De fleste er hyggelige, men nå har jeg endelig fått meg hemmelig nummer, sier hun.

Vil bli youtuber

Selv om deltakelsen i Paradise Hotel har ført med seg noen negative opplevelser, ønsker Thea Enoksen å bruke erfaringene, og ikke minst statusen fra realityserien, til å gjøre seg gjeldende i sosiale medier. Målet er å bygge seg opp mange følgere på både You Tube og Instagram, der hun legger ut bilder fra livets gjøren og laden i ulike sammenhenger.

– Jeg kommer kun til å blogge når jeg har noe fornuftig og seriøst å si. Jeg vil at det skal være bra. Når det gjelder Instagram-kontoen, skal den bestå av mange bilder fra ulike reiser rundt om i verden, sier hun, og legger til at hun allerede har fått sponsormidler til sine sosiale medier-prosjekt.

Ikke fan av skole

Hva fremtiden ellers vil bringe, synes hun er vanskelig å si noe konkret om. En ting er hun rimelig sikker på: at det neppe blir mer skolegang.

– Jeg har aldri vært fan av å gå på skole. Det er rett og slett ikke noe for meg. Jeg foretrekker å jobbe og å ha det gøy. Jeg synes det er viktig å utnytte livsfasen jeg er i nå, fordi jeg kan gjøre ting som jeg aldri kan gjøre senere, sier hun.

Stresser ikke med kjæreste

I dag bor hun som nevnt i Bodø, men regner med at ferden snart går videre sørover.

– Jeg vurderer å flytte til Stavanger, fordi det er en fin by hvor jeg har lyst å bo, og som er sentral. Å bosette meg på Stokmarknes kommer jeg aldri til å gjøre. Det bli for lite, men jeg elsker å komme tilbake for å besøke venner og familie, sier Enoksen.

Og for dem som lurer: Deltakelse i Paradise Hotel og kjendisstatus for øvrig, har ikke ført henne i armene til en ivrig beiler.

– Nei, jeg er singel. Akkurat det med kjæreste tar jeg som det kommer. Det er ikke noe stress, slår Thea Enoksen fast.