Knut Jørgen Røed Ødegård og Anne Mette Sannes holdt foredrag om verdensrommets:

– Kanskje jeg flytter til Mars, men det er litt langt å reise dit

Det var nysgjerrige elever da ekteparet Knut Jørgen Røed Ødegård og Anne Mette Sannes holdt foredrag om verdensrommets mange muligheter.ekt

Odin Eikre (foran), Eskil Iversen og Christiane Hansen, syntes det var stas å få vite mer om både verdensrommet av fremtiden av astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegård, og sciencefiction-forfatter og vitenskapsformidler Anne Mette Sannes.  Foto: Vidar Eliassen

Pluss

– Jeg syntes det var veldig givende å lære om planetene utenfor vårt solsystem. Det mest interessante var å få vite mer om Pluto, siden er så langt unna de andre planetene, sier Tuva Røvik Nilsen, som er åttendeklassing ved Stokmarknes ungdomsskole.