I den direktesendte kampen mellom Sortland og Fløya i herrenes 3. divisjon avdeling 6, endte det med 3-2 seier til bortelaget Fløya.

Kampen startet på best mulig måte. For allerede etter to minutter gikk SIL i ledelsen. Artur Juchno smalt til fra 16 meter og ballen føyk i nettet.

Etter dette tok bortelaget over og fikk til og med et mål korrekt annulert for offside før de utligna til 1-1 etter 31 minutters spill etter et selvmål. Dette sto seg til pause.

Etter hvilen hevet Sortland spillet sitt, etter at bortelaget hadde dominert stort i første omgang.

Det var imidlertid bortelaget som scorte, først ved Scott Fitzgerld etter 53 minutter og så med hodestøtet til Jonas Høylo Fundingsrud etter 64 minutter.

Dagens prestasjon ga nytt håp. Debutant Deniss Tarasovs smelte til fra 20 meter og ballen satt limt i krysset. Nærmere kom ikke SIL og dermed endte det 2-3 i premieren.

Kampfakta:

Sortland-Fløya 2-3 (1-1)

Mål: 1-0 Artur Juchno (2), 1-1 Selvmål  (31). 1-2 Scott Fitzgerald (53), 1-3 Jonas Høylo Fundingsrud (64), 2-3 Deniss Tarasovs (69).