– Det blir spesielt å møte klubben jeg spilte for i fjor. Jeg har aldri møtt Sortland som bortebanespiller, noe som blir veldig rart, sier Angell Nicolaysen.

Bedre lag

Selv om sortlendingen forventer en tøff kamp mot sine tidligere lagkamerater, mener han at Mjølner skal vinne kampen.

– Det er en kamp vi skal vinne. Vi ligger en divisjon høyere og har et bedre lag. Men, det er beintøft tå spille i Blåbyhallen. Sortland kommer til å springe skjorta av seg. Jeg så kampen deres mot Fløya, der de jobbet beinhardt. Det kommer til å bli en tøff kamp, på en tørr bane, sier han.

Fin klubb

Selv om han har vært forholdvis kort tid i klubben, har Nicolaysen allerede funnet seg godt til rette i Narvik-klubben.

–  Det har vært en fin klubb å komme til, der jeg allerede har lært mye. Klubben har en flink trener som gjør det ekstra utfordrende å være her, sier han.

Møter gjerne Tromsø

Både Nicolaysen og Mjølner er sugne på å ta seg videre til andre runde i NM, i håp om at et storlag venter i andre runde.

– Når man får bortekamp i 1. vil man jo inderlig vinne slik at man kan møte et storlag neste gang. Det hadde vært fint å møte Tromsø, et lag vi har spilt bra mot tidligere. Først må vi gjøre jobben mot Sortland, slår Ingar Nicolaysen fast.

Ekstra gira mot Mjølner

Sortlandtrener Steve Lind Edvardsen sier at spillerne hans er gira på å gjøre en god kamp mot Nicolaysen og Mjølner.

– Mjølner liker ikke å spille mot Sortland i Blåbyhallen. Vi gleder oss som bare fy. Vi er ikke skremt av nivået til Mjølner. Ønsket vårt er å komme videre til andre runde, i håp om å få en storkamp, noe vi har god tro på at vi skal klare, sier han.

– Vi har trent bra den siste uken. Spillerne ønsker å vise seg frem etter tapet mot søndag. Begge lagene ønsker å revansjere tapene i serieåpningen. Det kommer til å bli en åpen kamp som kan bikke begge veier, slår Lind Edvardsen fast.

Kampen mellom Mjølner og Sortland kan du se direlte på VOL onsdag fra klokken 18.00