– Jeg så kampen mellom Sortland og Bodø/Glimt i fjor. Der kunne faktisk Sortland ha ledet ved flere anledninger. Så det er mulig, men det kommer også an på hvor mange av sine beste spillere Glimt stiller med, sier han.

Glimt vil styre

På spørsmål om hva som er oppskriften for å vinne, svarer han:

–  Vi må følge kampplanen som Thomas (Rønning, red.anm) setter. Jeg tror at Glimt kommer til å styre kampen og spillet, så vi må nok forsvare oss mye. Da kan vi satse på kontringer. Det blir tøft, men også artig, slår Adrian Pedersen fast.

Stiller med toppet lag

Glimt-trener Kjetil Knutsen understreker at det ikke er snakk om å hvile spillere i morgendagens kamp.

– Vi kommer til å spille med det mannskapet som vi mener er best. Noen spillere er skadet, så helt fulltallige er vi ikke uansett ikke, sier han.

Skryter av Melbo

Knutsen understreker at Bodø/Glimt ikke under noen omstendighet kommer til å undervurdere Melbo.

– Vi tar kampen på alvor, noe som er nødvendig dersom vi skal korrigere oss underveis i kampen. Jeg har selv vært med då trene et 3.divisjonslag som har slått ut et elitelag fra cupen og vet at det faktisk kan skje, sier han.

Knutsen har sett Melbos kamp mot Lyn og synes at laget har flere gode spillere.

– Vi har sett Lyn-kampen og ser at de har noen gode spillere. Melbo vil være bedre mot oss enn de var i den kampen og kommer nok til å mobilisere maks. Vi gleder oss, sier Kjetil Knutsen.

– Skal gjøre ærlig forsøk

Melbo-trener Thomas Rønning sier at både han og laget gleder seg til kampen mot Bodø/Glimt.

– Det er god stemning i troppen og vi håper at det blir en artig kamp. Jeg tror at det kommer til å skje mye i løpet av kampen, så får vi se, sier han.

Selv om Glimt ligger tre divisjoner over Melbo og i utgangspunktet bør være vanskelig å tukte, presiserer Rønning at mannskapet hans går på banen for å vinne kampen.

– Vi vet hvem vi møter, men vi skal i alle fall gjøre et ærlig forsøk. Den største forskjellen fra serien vil være tempo og duellene. Det var det vi tapte kampen på mot Lyn. Og mot Bodø/Glimt vil det være enda ett par hakk opp i nivå, så vi må være på hugget, slår Rønning fast.