Laget spilte uavgjort mot Lyn toppfotball, og ble nummer fire i fjorårets avdeling, som ble vunnet av Stabæk 2, knapt foran Lyn. Det er altså ikke noe dårlig lag som kommer på besøk til Melbu.

– Vi må være fullt skjerpet, sier melbotrener Thomas Rønning, som håper på et godt besøkt stadion søndag.

Det blir neppe like mange som de rundt 1.000 som så kampen mot Bodø/Glimt torsdag, men støtten for hjemmelaget blir utvilsomt god uansett.

MIL-leder Kristin Grøm håper mange tar turen for å støtte blåtrøyene. – Vi var litt urolige foran Glimt-kampen, som altså ble flyttet til tidlig ettermiddag. Det var en del folk, eksempelvis fra Øksnes, som ikke kunne komme. Vi er imidlertid strålende fornøyde med at det kom så mange for å heie på Melbo torsdag, og satser på at mange vil støtte laget også søndag, sier Grøm.

Melbos lag har vært rammet av skadetrøbbel hos viktige spillere. Einar Haugerud Pettersen fikk noen minutter mot Glimt, etter å ha vært operert i ankelen. Mikael Olsen, som var en bauta for Melbo i fjor, er ute hele vårsesongen.

Samtidig så Melbo ut til å ha fått litt bedre sving på forsvaret i kampen mot Glimt enn man kunne frykte etter kampen mot Lyn. – Vi er godt forberedt, og gleder oss til søndag, konkluderer Thomas Rønning.