– Høken bør ikke gå for opprykk i år

Det kan godt hende Høken vinner 5. divisjon, men trener Geir Malvik vil oppsiktsvekkende nok ikke anbefale dem å rykke opp.

Trener Geir Malvik håper på bedre oppmøte på Bleik i sommer. Fra venstre: Chaiyuth Bråten, Simen Nilsen, Magnus Nordheim, Rune Pettersen, Sindre Flemming, Martin Simonsen, Martin Grunne, Chainarong Bråten, Mkal Pettersen, Freddy Matsen, Awet Denaday, Preben Selås, Fredrik Pettersen, Benjamin Andersen, Themis Dhs, Geir Malvik og Tord Karlsen.  Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Pluss

Bladet Vesterålen trekker fram Høken som den soleklare favoritt i 5. divisjon i år. Bleiksklubben som vant samtlige kamper i 2016, er nå tilbake igjen etter to år i 4. divisjon. Trener Geir Malvik som overtok laget ved nyttår er skuffet over treningskulturen. I intervjuet med Andøyposten ved nyttår sa han at de var motivert for å satse på et kort intermesso i 5. divisjon før de rykket opp. Etter fire måneder med det han kaller for labert treningsfremmøte, har han endret mening.