– Vi taper kampen fordi vi ikke er konsentrert nok, sier Røsnes Hansen.

Han mener at laget hans til tider opptrer oppjaget og stresset og derfor ikke klarer å få ro i spillet. Morild holdt bra følge med Leknes i første omgang og utlignet til 1-1 ved Preben Meland Pedersen.

Leknes reduserte til 2-1, før Tor Kristian Karlsen utlignet. Da var det nok mange av de tilstedeværende i Øksnes idrettspark som øynet håp om i alle fall ett poeng. Like før slutt satte Leknes spikeren i kista da Markus Rolandsen sendte gjestene opp i 3-2 ledelse, som også ble sluttresultatet.

– Uavgjort hadde vært et mer rettferdig resultat siden vi har flere sjanser. Men Leknes står kollektivt bedre enn oss i dag, sier treneren.

Skal bli mer samspilte

Frem mot neste kamp, sier Røsnes Hansen at Morild skal fortsette i samme spor. Han håper og tror at de etter hvert blir mer samkjørte.

– Leknes var mer samspilte enn oss. Vi trenger nok litt mer tid til å sette laget. Snart kommer også Bjørn Skog, som blir en fin forsterkning for oss, sier han, og understreker at Morilds uttalte mål for sesongen fortsatt er en plass blant de tre beste.

– Varierende kamp

Leknes-trener, Robin Hansen, mener at det ble en rotete kamp.

– Det var perioder der vi hadde god kontroll, før vi mistet litt av initiativet. Kampen varierer veldig frem og tilbake. Vi har flere sjanser og kunne godt scoret flere mål, men så lenge vi ikke gjør det, lever kampen, sier Hansen.

Treneren synes likevel at Leknes vinner fortjent.

– Vi skaper flest målsjanser og jeg synes at vi er det beste laget. Vi klarer å skape stabilitet i spillet, særlig i andre omgang, og vinner kampen fortjent, slår Robin Hansen fast.

Ellers oppsto det en forholdsvis dramatisk situasjon ett etter hvilen, da Morilds Johan Olsen fikk en voldsom smell i kneet. Han ble fraktet til sykehus for nærmere undersøkelser.