Sist lørdag ble tøff for Sortlands herrelag etter at de tapte 0-14 på bortebane mot Junkeren. Målene nærmest trillet inn og Sortlandsspillerne ble til tider stående å se på vertenes herjing. En uke etter det sviende tapet, sier spillende trener Sindre Thunestvedt at det ikke er vits i å dvele ved kampen og det nedslående resultatet.

– Det er ikke noe vi har brukt mye tid på. Vi må bare glemme kampen mot Junkeren, sier han.

Lørdag ble det klart at Lars Fagerlirøen tar over som hovedtrener frem til sommeren. Thunestvedt går da tilbake til sin rolle som assistent.

Gjør ikke endringer

Søndag står en ny kamp for tur, da Oslo-laget Grei gjester Blåbyhallen. Treneren understreker at han ikke har planer om skifte verken taktikk eller spillesystem i den forbindelse.

– Vi har ikke tenkt å gjøre noe særlig annerledes. Vi vi vet hva vi egentlig står for og skal vise oss fra en annen side. Det har vært en god treningsuke og vi er klare, sier han, og legger til at Erik er tilbake fra skade.

Fagerlirøen ledet på sin side laget i trening lørdag formiddag.

Slår langt

Om motstander Grei, har Thunestvedt sanket inn verdifull informasjon han håper kan komme til nytte.

– Grunnlaget er ikke all verden siden de bare har spilt to kamper, men jeg har sett begge. Inntrykket mitt at det er et lag som prøver å spille langs bakken, men som likevel ender opp med å slå langt mot to sterke spisser, sier han.

På spørsmål om hvordan Thunestvedt og hans disipler skal slå Grei og få tre kjærkomne poeng, kommer svaret kontant.

– Vi må selvsagt spille eget spill, men først og fremst må innsatsen være på topp, slår Sindre Thunestvedt fast.

Vil ha tre poeng

Assistenttrener for Grei, Rune Sundborg, sier til VOL at de kommer oppover til Sortland med friske bein og ønsker å gjøre en god jobb.

– Vi vil ha tre poeng, men blir kanskje fornøyde med ett. Dersom vi klarer å holde arbeidsmoralen oppe og laget samlet, spiller vi vanligvis gode kamper, sier han.

Ifølge assistenten er ikke Grei en klubb med voldsomme ambisjoner i årets serie.

– Vi er ferske i gamet og er ikke en hardtsatsende klubb, men først og fremst en breddeklubb. Målet vårt er først og fremst å holde oss i divisjonen, slår Rune Sundborg fast.