Tidligere landslagsspiller og Kolbotn-trener Dan Eggen:

– Julie har det som skal til

Dan Eggen er seksjonsleder for trenerutdanning i NFF. Han er også tidligere landslagsspiller - og trente Kolbotn da Julie Voktor Pedersen spilte der. Han mener hun vil gjøre en god jobb som trener for Sortland.

Dan Eggen har selv vært trener for Julie Voktor Pedersen. Han håper hun får ro til å gjøre trenerjobben.  Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix

Pluss

Dan Eggen spilte på det norske herrelandslaget i flere omganger, blant annet var han med da Norge slo Brasil i 1998. Siden har han blant annet vært trener, og han jobber i dag som seksjonsleder for trenerutdanning i Norges Fotballforbund (NFF). Eggen var trener for Kolbotn i noen av årene da Julie Voktor Pedersen spilte der, og kjenner derfor godt til henne.