Da dommer Ole Ragnar Jansen Knutsen blåste av for full tid hadde Senja kjørt over Melbo gjennom rundt regnet 80 minutter, og sluttresultatet 0-4 kan ingen si noe på. Senja kunne veldig gjerne skåret flere mål, mens MIL dessverre hadde veldig lite å by på lørdag ettermiddag.

Det ble dermed en nattsvart fotballettermiddag for Vesterålen, siden også Sortland tapte sin hjemmekamp. I Blåbyhallen tidligere på dagen skåret eks-melboværing Stian Celius to mål, og fortsetter med det sitt liv som skåringskonge for Stålkameratene.

På Melbu var Sondre Laugsand fra Holmstad utenfor Sortland i storform, og regjerte sine tropper mot hjemmelaget. Hvitkledte Senja hadde en rekke gode spillere med fra start, spillere som på tross av ung alder hadde godt med rutine på dette nivået.

Hva som gikk galt for MIL er vanskelig å si, men laget virket blottet for selvtillit, og ellers gode spillere gjorde mange personlige feil. Laget stilte riktig nok uten Erlend Robertsen og Mikael Olsen, men alle lag i divisjonen må tåle at sentrale folk er skadd i kortere og lengre perioder.

– Uten selvtillit

– Det er ærlig talt vanskelig å si hva som går galt for oss i dag. Vi løper for lite, og spiller uten selvtillit. Det er ingen overraskelse for oss at Senja er gode. Vi må være forberedt på å møte motstand som dette i hver kamp, sa en veldig skuffet MIL-kaptein Torjus Nilsen Nikolaisen etter kampen.

Fotballkompis Sondre Laugsand var derimot ikke skuffet i det hele tatt. 4-0 i det som i utgangspunktet skulle være en vanskelig bortekamp var nok mer enn forventet.

Senja med ambisjoner– Vi er strålende fornøyde. Samtidig har vi ambisjoner om å vinne kamper som denne. Senja er gode fremover, og vi er tunge på dødball. Dessuten har vi matchvinnere på topp.

– Hvem er de beste tre lagene i serien?– Jeg kan svare på hvem som er de fire beste i serien. Det er Lyn, Finnsnes, Fløya og oss - Senja, sier sortlendingen.