Dansken som gikk opp på fjellet, begynte å løpe og aldri kom ned igjen

Bruk søkeordet «Småskaran» på YouTube, og se fjellfilm, mens du kjenner gåsehuden reise seg på armene dine.

I rett element: Kenn Johannessen-Løkkegaard er blitt mer og mer tent på å løpe i fjellene. Dermed trener han også mer og mer. I sommer vil han forsøke å slå rekorden på 10-topperturen i Sortland. Det hevdes at den rekorden er på 7 timer og 46 minutter, og innehas av Trond Løkke. Tiden skal være satt i 2013, og kom som et svar til unggutten Markus Norum Nilsen som i syttenårsalderen tok Løkkes rekord. 

Pluss

Danske Kenn Johannessen-Løkkegaard var bordtennisspiller på toppnivå hjemme i sitt flate rike. Han trente opp til ni ganger i uka. Så skjedde det et par ting som skulle få betydning. Han ble skadet, og i den forbindelse møtte han en vakker hadselværing ved navn Grete Johannessen, på jobb i Danmark.