Morild ledet 2-1 ved pause og økte ledelsen rett etter hvilen. Det ble ytterligere ett mål til på ovetid i andreomgangen.

– Vi var gode fra start til slutt. Vi hadde en liten downperiode i førsteomgangen, men hadde full kontroll. En god ballstad-keeper hindret at det ble et stygt resultat for dem, sier Røsnes Hansen.

Gult kort til keeper

Hjemmepublikummet på Ballstad ropte på rødt kort til Morilds keeper etter en takling utenfor 16-meteren i førsteomgangen. Dommer Knut Børre Walquist fra Landsås nøyde seg med gult kort.

KONTROLL – Vi hadde full kontroll, sier Morild-trener Kristian Røsnes Hansen til VOL etter 4-1-seieren borte mot Ballstad.

– Vi har to stoppere i nærheten av ballen. Det var aldri snakk om rødt kort, noe også dommeren sa etterpå, sier Røsnes Hansen.

– Gjør ting enkelt

Etter tap i de to første kampene, har nå Morild to seiere i 4. divisjon.

– Jeg føler at det er mer flyt enn det har vært. Vi kom litt tregt i gang, men nå er folk mer trent og mer stabil. Vi har bra trykk på treningene. Vi har hatt fokus på samspill og å gjøre ting enkelt, holde trykket oppe og vinne baller, sier Røsnes Hansen.

Lofoten neste

Neste lørdag kommer Lofoten på besøk til Myre. Røsnes Hansen tror på tre poeng der også.

– Det blir en veldig tøff kamp. Lofoten har et godt drillet mannskap som vi skal ha respekt for. Men målet er tre poeng, sier Røsnes Hansen.