Håkon Nilsen mener Hadsel kommune ekskluderte han fra konkurranse:

– Vi ble ekskludert fra start og skulle lett klart å leie ut til kommunens helsetjenester for halve prisen

Ett av kravene i konkurransen om helsesenteret på Stokmarknes, var at lokalene måtte ligge innenfor en kilometers radius fra rådhuset. – Vi ble ekskludert fra start, sier Håkon Nilsen, som stiller spørsmål ved kravet om sentrumsnærhet.

TILBUD I TOLVTE TIME?: Håkon Nilsen mener folk bør få vite om avstandskravet som diskvalifiserte ham fra å delta i konkurransen om nye helselokaler på Stokmarknes. – Jeg vurderer nå å levere et tilbud likevel, så kan de se hva de eventuelt går glipp av, sier han. ARKIVFOTO 

Pluss

I lokalavisen har bedriftseieren på Børøya, som blant annet eier lokalene der Vesterålsklinikken tidligere holdt til, de siste ukene kunnet lese at rådmannen kun har funnet én aktør som vurderes aktuell for et mulig leieforhold. Nemlig Bernhard Wedding AS, som kommunen i dag leier lokaler av til legekontor og andre helsetjenester.