Med nytt messested i Norlandiahallen og 28 utstillere klare til å lokke publikum til gode kjøp, er alt klart for den 42. utgaven av Lionsmessa til helga.

Fem bilforhandlere og to med caravan

Messegeneral Svein Enoksen sier at de gleder seg, og er spent på responsen fra publikum og utstillere.

– Da vi kontaktet bilforhandlerne fikk vi først nei, men da de hørte at de fikk stå inne i Norlandiahallen, så sa alle ja, sier han. Totalt fem bilforhanlere er klare, og sammen med to caravanforhandlere vil de nok legge beslag på store områder i messehallen.

– Vi har i år totalt 28 utstillere, både lokale og tilreisende, sier Enoksen, som tror det blir en flott messe, både for utstillere og publikum. Han er glad for at så mange stiller opp og gjør at messa sparkes igang igjen med fullt trøkk.

– Lionsmessa har vært et samlingspunkt i Andøy og Vesterålen i mange år. Jeg vil gi honnør til næringslivet i Andøy og regionen som støtter opp om årets messe som utstillere, og med annen støtte til vårt humanitære arbeid, sier Enoksen.

Underholdning og kafé

I tillegg til muligheten for å handle alt fra klær, såper og ost til strøm, varmepumper og helsekost, blir det kafé.

– Der blir det salg av kaffe, kaker og middag, sier Enoksen. Det blir også underholdning både lørdag og søndag, og blant aktørene er Andenes skolekorps, de unge musikerne i Pan og Teaterklubb81 stiller med barnetime for de minste.

Vil forsøke seg på flammer

Romskipet Aurora skal ha show begge dagene. Lørdag blir det astroshow med Anita Grønseth, og søndag er det Fredrik Pettersen som skal lære ungene om fysikk.

– Jeg skal selvfølgelig prøve meg på noen flammer, sier Pettersen til VOL. Søndag avsluttes årets Lionsmesse med utdeling av Lionsprisen.