BAF-leder Hilde Flobergseter er klar for Stortinget igjen:

– Jeg takler nederlaget bedre nå enn i 2016

Selv om resultatet av Stortingets behandling av Andøya flystasjon 5. juni er gitt på forhånd, oppfordrer leder Hilde Flobergseter i Bevar Andøya flystasjon (BAF) at flest mulig møter.

stiller: Hilde Flobergseter, styreleder i Bevar Andøya flystasjon (t.v.) og Abid Q Raja (V) i Stortingets utenriks- og forsvarskomité i forbindelse med høring om nedleggelsen av Andøya flystasjon i vinter. Siden den gang har Venstre besluttet å stemme for nedleggelse. Nå sitter BAF igjen med støtte fra KrF, Sp, Rødt, MDG og SV. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

Pluss

– Selvsagt skal jeg nedover, og jeg vet hva jeg har i vente. Jeg opplevde det samme 15. november 2016 da avgjørelsen falt. Samtidig så er jo ting litt annerledes nå, sier Flobergseter, som har hatt en lang reise de siste to årene.