Testamentgave ga beboerne på Riarhaugen egen velværesalong

Fredag ble for første gang det splitter nye behandlingsrommet for fotterapeuten på Riarhaugen tatt i bruk.

Glede: – Jeg klarer ikke lenger å komme meg til fotpleierens salong. Da er det fint at Berit Johansen nå kan komme til Riarhaugen, sier beboer Jorunn Hansen. Foto: Knut Ivar Aarstein 

Pluss

De siste årene har beboerne ved Riarhaugen på Melbu, alene eller med hjelp av pårørende, måttet ordne tur til Stokmarknes for å få stelt føttene sine. Nå er det flere pleietrengende ved Riarhaugen enn før, og flere av beboerne er i en slik fysisk forfatning at de ikke kommer seg til kommunesenteret ved egen hjelp. Når de heller ikke har pårørende som bor i nærheten, har det blitt så som så med fotstellet, fortelles det fra Arnt Mathisen i Riarhaugens venner.