– Ikke spill for galleriet, sier Åsunn Lyngedal (Ap)

Ap vil gi 50 millioner til Andøy, men får neppe flertall

– Vi ville vært en mye bedre omstillingspartner for Andøy kommune enn det dagens regjering er, sier stortingsrepresentant Åsunn Lyngedal fra Arbeiderpartiet. Nå vil Ap foreslå 50 millioner kroner til Andøy, men får neppe flertall for det. Lyngedal avviser at dette er spill for galleriet.

HAVN Arbeiderpartiet vil bevilge 25 millioner kroner for å fullføre planleggingen av havneprosjektet på Andenes. Her er det havnesjef Håkon Strand som gir informasjon til Åsunn Lyngedal og Bjørnar Skjæren. Kjell-Are Johansen (til venstre) og Birgit Karlsen (til høyre) er med fra Andøy Arbeiderparti.  Foto: Jørn Aune

Pluss

Mandag var Lyngedal og Bjørnar Skjæran, leder av Nordland Arbeiderparti, på Andøy-besøk. De besøkte Andøya Space Center og fikk informasjon om havna på Andenes. Og det er nettopp disse to prosjektene partiet nå vil bevilge penger.