Flere frykter Orion-sammenbrudd: Skinnarland: – Deler ikke det situasjonsbildet

Flere frykter at overvåkingsflyene skal bli stående på bakken i løpet av høsten. – Jeg deler ikke det situasjonsbildet, sier Tonje Skinnarland som er sjef for Luftforsvaret. Men ifølge aldrimer.no frykter også Skinnarland at det skal skje.

BALANSE – Vi har over lengre tid jobbet for å sikre at vi er i balanse. jeg deler ikke bildet om at Orion-flyene skal bli stående på bakken fra høsten, sa generalmajor Tonje Skinnarland da hun besøkte Andøya flystasjon fredag. Skinnarland ersjef for Luftforsvaret. 

Pluss

Skinnarland besøkte Andøya flystasjon sammen med forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen fredag. Begge sier de at møtene med de ansatte var gode. Bruun-Hanssen erkjente også at Forsvaret har gjort for lite for ivareta de ansatte som i dag jobber på Andøya og lovet tiltak.