- At vi scorer sju var kanskje litt mer enn jeg hadde forventet, medgir Stenvoll etter kveldens kamp mot Grovfjord/HIL2 på Andenes stadion.

Jevnt i første

Førsteomgangen var en jevn affære med sjanser til begge lag. AIL scoret det første av kveldens totalt sju nettkjenninger, etter 22 minutter. Morgan Kvalvik Eliassen la inn fra høyre og foran mål ventet Andre Rydningen, som satte balle kontant i mål med hodet. Etter scoringen legger Grovfjord inn en spurt mot AILs mål, men en god Anders Eikå Bergill har full kontroll og holder nettet fritt for baller.

Det er derimot AILs kaptein Tobias Høyning som finner veien til nettmaskene i motsatt ende av banen fem minutter etter den første scoringen, og fastsetter pauseresultatet til 2-0.

Fem i andre

I andreomgangen har AIL full kontroll på kampen. Allerede etter to minutter står det 3-0 signert Mats Oftedal. 4-0 kommer etter et innlegg fra venstre og Buh Aden Hassan. Ballen finner Andre Rydningen, som igjen bruker hodet til å heade inn scoringen.

5-0 er dagens beste mål. Morgan viser klasse på høyrekanten når han takler seg forbi en Grovfjord/HIL2-spiller, setter fart mot mål og fyrer av rett i nota. 6-0 kommer også etter et knallskudd. Avfyrt av Adrian Skogen Holst like utenfor 16-meteren. Minuttet før slutt fastsetter Mats Oftedal sluttresultatet til 7-0. Han dribler seg fremover, og fyrer av fra like utenfor 16-meteren.

Glad vi vinner

- Glad for at vi vinner. Vi har vært nært i mange kamper, og jeg tenker at vi får som fortjent. Det som imponerer meg er at gutta fortsetter å gjøre det vi ønsker at vi skal gjøre, og da gir det resultater til slutt. Vi har vært tett på tidligere og fått poeng mot de beste lagene også, sier Stenvoll

- Ballstad borte neste helg. Hva tenker du om den kampen?

Alle kamper er tøffe, også kampen i dag. Det blir også en tøff kamp. Ballstad er ikke noe lett lag å møte, det blir nok mye krig, tror Stenvoll.