19. juni kommer forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til Andøy:

Frank Bakke-Jensen har sagt ja til folkemøte

Om en uke stiller forsvarsminister Frank Bakke-Jensen på scenen i Folkets Hus på Andenes. Der blir det blant annet åpen spørsmålsrunde fra salen.

Folkemøte: Ordfører Jonni Helge Solsvik (H) i samtale med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) under Stortingets utenriks- og forsvarskomité høring om nedleggelsen av Andøya flystasjon i januar. Tirsdag 19. juni møtes de to igjen, denne gangen på scenen i Folkets Hus på Andenes, når Andøyposten og VOL arrangere folkemøte. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

Pluss

Da forsvarsministeren besøkte Andøy sist, 27. november i fjor, fikk han kritikk for å ha satt av for lite tid. Han lovet da å komme tilbake for å møte ansatte ved flystasjonen, tillitsvalgte og folket i Andøy.