Norlense henter inn kjent styrespesialist

Norlense As har fått seg ny styreleder. Han er advokat og styrespesialist.

NY LEDELSE: Erik Mathisen har hentet inn Bjarte Røyrvik som styreleder i Norlense As. 

Pluss

Mannen heter Bjarte Røyrvik, er 44 år gammel og bor i Drammen. Røyrvik har en rekke styrelederverv. For eksempel er han styreleder i Norsk Teknisk Installasjon (210 millioner i omsetning), Servicegrossistene (234 millioner i omsetning), Aasheim Kjøtt (444 millioner i omsetning) og Nortech (74 millioner i omsetning). Til sammen står Røyrvik registrert med 29 styrelederverv og syv styremedlemsverv, deriblant RVS (224 millioner i omsetning) og Klavenes Footwear (126 millioner kroner i omsetning) og han er også deltaker i advokatfirmaet Advokatfirma Svensson Nøkleby ANS. På hjemmesiden til advokatfirmaet presenteres han som spesialist innen kontraktsrett, restrukturering og insolvens, selskapsrett og transaksjoner.