Lørdag kveld var det rigget klart for utekonsert med Tungevaag & Raaban. Duoen har med sin EDM-musikk (elektronisk dansemusikk) blitt verdenskjent, og lørdag fikk sortlendingene høre artistene. Resultatet ble god stemning for de cirka 500 fremmøtte.

Duoen, Tungevaag & Raaban, består av den norske DJ-en Martin Tungevaag og den svenske produsenten Robbin Söderlund. De har sammen blitt en «hit» verden over, og har 118 millioner avspillinger på Spotify. Sortland er duoens eneste opptreden i Nord-Norge i sommer. De skapte stemning. Publikum var «med» hele veien, mange hoppet opp og ned, andre stod i en ring og danset mens atter andre stod i ro og nøt musikken. Tempoet var høyt, bassen var sterk, men hva er vel bedre enn det?

Tre av dem som tok turen for å høre Tungevaag & Raaban var Elise Sørøy, Susanne Inga og Nora Sørensen. De var fornøyde med musikkopplevelsen i Sortland sentrum.

– Dette er bra, det er god stemning og bra musikk, sier jentene.

De storkoser seg med konsert i sentrum.

– Det blir nesten som en mini-Fæsterålen, hvor man møter på kjente og bare har det gøy sammen, sier de.

VOL skrev tidligere i dag at cirka 150 var til stede, men Stein Inge Pedersen i Deadline opplyser i en epost at det riktige tallet er 500.