Erfaren hundefører støtter politiets avgjørelser om at det var rett å stoppe søket i Truls Johansen-saken:

– Jeg vil anbefale at man slår seg til ro med at politiet gjør så godt de kan

Helge Vasseng har 30 års erfaring fra Norske redningshunder, og har tidligere vært med på å finne en omkommet person under vann. – På grunn av straum er søk på sjø veldig krevende og vanskelig, sier han.

– Søk i sjø er den vanskeligste innsatsen, sier Helge Vasseng, som selv har deltatt i søket etter savnede Truls Henrik Johansen (23).   Foto: Privat

Pluss

Helge Vasseng, har også arbeidet for organisasjonen Norske redningshunder og har drøye 30 års erfaring som hundefører med redningshund. Søk og redning er også blitt profesjonen hans, etter at han har studert internasjonal beredskap ved Høyskolen i Narvik.