Sjokkert over opplevelse med ansatt på Lødingen-ferga:

– Han slo med knyttneven to ganger i bilen min

Marthe Elisabeth Søberg fra Bø er sjokkert over det hun mener er truende adferd fra en ansatt på Lødingen-Bognes-ferga. Hun har nå anmeldt vedkommende etter at han skal ha slått i bilen hennes.

Elisabeth Søberg, Bø. 

Pluss

Søberg skulle ta ferga i femtida fredag, men ønsket ikke å kjøre til kjellerdekket - dette på grunn av en dårlig opplevelse med dirigering og påfølgende kaos med skader på biler tidligere. Personen som dirigerte bilene på ferga, kommanderte henne ned, men hun sa ifølge egen forklaring at hun ønsket å stå på hoveddekket. Søberg skal da ha blitt bedt om å vente. Derfor sto hun med clutchen inne i oppoverbakke på vei inn på ferga, da - etter hennes utsagn - mannen som dirigerte bilene gikk rett inn i bilen hennes.