Grossist i styreverv: – Slik fikk vi hotellplanene på sporet

– Vi var aktive i prosessen for å finne partnere som kunne matche hverandre. Det lyktes vi med. Nå har jeg mer enn 90 prosent tro på at hotellprosjektet blir en realitet, og håper hotellet vil stå ferdig en gang i løpet av 2020.

Styreleder Svein Erik Nicolaysen i Kulturfabrikken Eiendom AS er fornøyd med å ha ført sammen partene som skal bygge hotell på Sortland.  Foto: Gaute Bergsli

Pluss

Det sier styreleder Svein Erik Nicolaysen i Kulturfabrikken Eiendom AS til VOL. Inntil i fjor høst hadde han og daglig leder, Ingebjørg Glad Pedersen, gjort mange framstøt mot mulige interesser for hotellplanene, men uten å lykkes helt. Selskapet hadde kommet så langt i prosessen at de vurderte å tenke helt nytt. Så fikk de et tips om at en investor i Harstad kunne være en mulighet.