Sea Safari og Ellingsen Apartment samarbeider:

Andværinger starter med nordlysturisme

Nordlysturismen har tatt av i Norge, og spesielt i Tromsø. Nå vil to andværinger ha en bit av markedet.

Samarbeider: Marten Bril og Morten Ellingsen samarbeider om et nytt turisttilbud til vinteren. De har fra før et samarbeid om overnattingstilbud. – Vi leier ikke ut selv lenger, så når de spør om hotell, så viser vi til hotellene. Når de spør om leiligheter så kan vi booke de direkte inn hos Ellingsen, sier Bril. – Vi har 28 senger vi kan leie ut og mer blir det, sier Ellingsen. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

– Vi er klare første uka i januar. Da tar vi de første turistene med ut for å se på nordlyset, sier Morten Ellingsen, som sammen med Marten Bril står bak det nye tilbudet til vinterturistene i Andøy.