Foreslår å etablere selskap for flyfrakt av fisk fra Andenes

Halvard Martin Hartvigsen foreslår at det etableres et logistikkselskap i Andøy. Formålet er at Andenes skal bli kjent for å få Norges ferskeste fisk ut på verdensmarkedet.

karrierestart: Halvard Martin Hartvigsen foreslår at det etableres et logistikkselskap som skal sørge for flyfrakt av fisk fra Andenes. Selv startet han sin karriere som 11-åring i 1954, da han i stedet for å selge torsketunger lokalt, daglig eksporterte 50 kg torsketunger til Oslo. Han tjente en årslønn for industriarbeidere i løpet av tre måneder. foto: Innsendt 

Pluss

Hartvigsen har lang erfaring med logistikk. Nå er han ferdig med et forprosjekt i regi av Samskap. Han har testet ut interessen i verdensmarkedet for å ta imot 12 timer fersk flyfraktet filet fra Andenes.