Andøy Taxi:

Kurt Nystad går av etter 25 år, Ronny Fagerli er den nye drosjesjefen

Det er en optimistisk taxi-sjef som tar imot lokalavisen til intervju. Nylig overtok Ronny Fagerli rattet som daglig leder i Andøy Taxi.

Fremtidstro: I likhet med resten av andøysamfunnet er daglig leder i Andøy Taxi, Ronny Fagerli, spent på fremtiden. For eget selskap sin del har han sterk tro på vekst i årene fremover. – Vi håper på stabil kjøring for Helse Nord, økning i turismen og en økning generelt på Andenes etter hvert som ting blir avklar omkring flystasjonen og de mange prosjektene som er under oppseiling. – Vi skal fortsette som før. Se lyst på fremtiden og speide etter muligheter, sier Fagerli. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Fra oppstarten i 1993 har Kurt Nystad som har hatt rollen som sjef i Andøy Taxi, som er en sammenslutning av alle drosjene i Andøy kommune.