Kakefest for helsehusvedtak – Glad for at vi ble forstått av politikerne

Fredag var lunsjrommet i Stokmarknes helsesenter stappfullt av ansatte som feiret helsehusvedtaket fra dagen før.

– ET GLEDENS VEDTAK: Helse- og omsorgssjef Marion Celius (midten) og de ansatte i helseseneret på Stokmarknes feiret fredag at kommunen skal få nytt helsehus. ALLE FOTO: ATLE NIELSEN 

Pluss

Det var mer enn vanlig ukesluttstemning blant leger, fysioterapeuter, helsesekretærer, kommuneledelse og alle andre ansatte som var samlet midt på dagen fredag. Dagen før, etter lang og tidvis innfløkt politisk behandling, vedtok flertallet i kommunestyret at det skal bygges nytt helsehus på Stokmarknes. Dermed kan de ansatte som i dag holder til i lokalene over Rema 1000 og Corner Sport så smått begynne å finne fram flytteeskene.