Anette vokste opp med mobbing tett på kroppen:

– Det er veldig vondt som barn å oppleve å ikke bli sett

Å vokse opp kan være tøft. For Anette Isaksen Steffensen var det en hard kamp å bygge opp selvbildet etter mange år med mobbing og overvekt. – Alt starter i hodet, sier hun.

Trening er en glede: For Anette Isaksen Steffensen er trening ingen plikt, men en glede. – Jeg ser fram til hver dag på treningssenteret, og trener minimum tre dager styrke i tillegg til toppturer og annet friluftsliv i resten av uken, sier hun med iver i stemmen. foto: tord viken 

Pluss

Du har kanskje møtt Anette Isaksen Steffensen om du handler på Prix på Andenes? Hun er den som alltid ser deg inn i øynene og alltid er hjelpsom uansett hvor travelt hun har det. Hun ser deg som menneske. Slik var det ikke for Anette da hun vokste opp. Hun slet tidlig med overvekt. Fra hun var syv år var det et synlig problem. Mat ble hennes store trøst for alt som var vondt og vanskelig i oppveksten.