Sto frem med sin historie om mobbing:

En av Anettes mobbere skrev støtteerklæring

For Anette Isaksen Steffensen har denne uken ikke vært som andre. Etter at hun sto frem med sin sterke historie om mobbing og kampen for å ta tilbake livet sitt, har sympati og støtteerklæringene strømmet på. Nå håper hun at historien hennes kan inspirere andre til ikke å lide i taushet.

For Anette Isaksen Steffensen har denne uken ikke vært som andre.   Foto: Tord Viken

Pluss

Dagen etter at Andøyposten publiserte historien til Anette Isaksen Steffensen har det blitt veldig mange klemmer på Coop Prix Andenes hvor hun jobber. Saken kan du i dag lese også på VOL.På jobben er hun kjent som det alltid blide ansiktet, den som gir det lille ekstra personlig når hun ser og snakker med kundene. Historien hun fortalte til Andøyposten forteller om langvarig mobbing som har blitt ignorert av omgivelsene og en tøff kamp mot ekstrem overvekt og dårlig selvbilde.