Hun leder 1.800 studenter

Mathilde Eilertsen (21) fra Andenes er leder for studentforeningen på Handelshøyskolen Nord Universitet. Men hun har større ambisjoner enn det.

Mathilde Eilertsen har høye ambisjoner. Hun vil bli toppleder. Jo større selskap, jo bedre.   Foto: Stig Bjørnar Karlsen

Pluss

Hun er nettopp startet på tredje året på det femårige løpet mot å ta master, og bli siviløkonom. Mamma Wibeke Enoksen er siviløkonom og økonomisjef på Andøya Space Center. Flere i familien har tatt samme utdannelse, og egentlig var Mathilde klar på at hun ikke skulle bli økonom. Hun er ikke typen som følger strømmen, hun ville skille seg ut. Og hun skulle i hvert fall ikke bli revisor, for mamma var revisor og måtte i hektiske perioder jobbe overtid. Nå jobber Mathilde Eilertsen som revisorassistent ved siden av studiet.