Tor Bratli, daglig leder i Sundt Air:

– Det er bare å flytte inn når Forsvaret flytter ut

Tor Bratli, daglig leder i Sundt Air og styreleder for Norwegian Special Mission, priser fagmiljø og fasiliteter ved Andøya flystasjon.

Kystvakt: Sundt Air opererer dette overvåkingsflyet på vegne av Kystverket. Sensorene er utviklet av søsterselskapet Norwegian Special Mission AS. Foto: Kystverket 

Pluss

Under sin rekognoseringstur på Andøya nylig, undersøkte Tor Bratli på vegne av søsterselskapene Sundt Air AS og Norwegian Special Mission AS (NSM), mulighetene for å etablere virksomhet på området som nå tilhører flystasjonen. Norwegian Special Mission utvikler avanserte systemer for blant annet luftovervåking og kalibrering av innflygingssystemer, og Sundt Air monterer og tilpasser dette i fly. Sundt Air er tidligere mest kjent for VIP-lufttransport, blant annet av den danske kongefamilien.