– Har forberedt meg og jobbet hardt frem mot denne turneringen

Øksnesjentene Thea Jürgensen og Frida Breivik, fikk vist seg frem under U19-turneringen i volleyball for kvinner i helgen.
Pluss

Turneringen gikk av stabelen i England. Jürgensen er godt fornøyd med oppholdet, som hun beskriver som svært lærerikt.


ØKSIL-jenter spilte landskamp

ØKSIL jentene Frida Breivik og Thea Jûrgensen i helga spilt landskamper for Norge U19 i England.

 

– Vi har hatt en utrolig bra helg og har lært masse nytt. Vi har fått utrolig god motstand fra de andre lagene og i finalen var det sverige som nok var litt sterkere. Men selv om vi tapte hadde vi et fantastisk lagspill og mange flotte prestasjoner, sier hun til VOL.

Fornøyd med prestasjonene

17-åringen forteller at hun har forberedt seg lenge og godt til turneringen, og at hun er tilfreds med det hun presterte i finalen.

– I finalen hadde vi til tider et stort overtak og spilte et knallgodt spill. Stemningen var fantastisk, og det var utrolig gøy å spille. Heldigvis har både jeg og Frida et år igjen med u19 NEVZA som vi også skal jobbe hardt for, sier Øksnes-jenta.

Var alltid nervøs

Den unge volleyballspilleren har allerede flere aldersbestemte landskamper bak seg før helgens

– Jeg tror at jeg er oppe i 16 kamper totalt sett. De første gangene, da alt var helt nytt, var det veldig skummelt. Jeg var nervøs før kampene, selv om jeg fikk lite spilletid. Men nå, når jeg har vært med et par ganger, er det mest gøy og spennende. Nervøs er jeg fortsatt, men i mindre grad. Den største forskjellen er at jeg gleder meg veldig til å spille, noe jeg ikke gjorde før, sier Jürgensen, før hun legger til.

– I tillegg har jeg fantastiske lagveninner som har vært veldig støttende og inkluderende, og det gjør alt automatisk mye lettere, sier Thea Jürgensen.

VOLs debattregler:

1. Debatt på VOL forhåndsredigeres ikke.
2. Trakassering, trusler eller hatske meldinger blir slettet.
3. Forøvrig oppfordrer vi til en saklig og respektfull tone i debatten.

Pluss