Startet innsamling for å hjelpe Yusuf Deniz og hans familie etter brannen forrige uke:

– Det som gjør oss glade oppe i alt sammen er all hjelpen vi får

Yusuf Deniz og hans familie mistet alt de eide da huset deres brant ned natt til fredag forrige uke. Nå har Ken-Thomas Kvæl, Taekwon-Do-instruktøren til Deniz datter, startet en innsamlingsaksjon for at familien skal få det mest nødvendige.

Boligen i Tømmervika, der en familie på fire bodde, ble totalskadet i brannen natt til fredag forrige uke. Politiet holder nå på å etterforske saken, og har derfor sperret av området.  Foto: Atle Nielsen

Pluss

– Vi manglet stort sett alt etter brannen. Klær, leker til barna, kjøkkenutstyr. Ja, alt du kan tenke deg. Det er en veldig tung tid for oss, jeg vet ikke hvordan det kan beskrives. Det som gjør oss glade oppi alt sammen er all hjelpen vi får, og særlig fra Hadsel Taekwon-Do. Det gir energi, sier Yusuf Deniz.