– Jeg har sendt noen stykker på legevakten, ja

Bare et par uker etter at Alice Marianne Gulbrandsen (24) fra Melbu hadde prøvd MMA og Muay Thai for første gang, visste hun at dette ville hun satse på. Ved siden av jobben som sykepleier, trener hun flere timer daglig for å nå sitt mål, nemlig å gå kamp til neste år.

Alice Marianne Gulbrandsen (24) fra Melbu elsker MMA og Muay Thai, og ønsker nå å satse videre. – Jeg har fått gjennomgå i ringen, men jeg har også fått inn noen gode slag og forsvart meg godt, sier hun. Neseblod, blåflekker og muligens en liten hjernerystelse kan man nesten regne med når man holder på med MMA og Muay Thai.  Foto: Privat

Pluss

For 24-åringen, som er født og oppvokst på Melbu, var det ingen tvil om det var sykepleier hun skulle bli. Etter videregående flyttet hun dermed til Fredrikstad for å ta en bachelor i sykepleie, og fikk seg jobb i hjemmetjenesten da hun var ferdig utdannet.