– Dårlig politiarbeid

Åknes eneste sauebonde, Glenn Petter Knærdal, er helt sikker på at sauene hans ikke har veltet gravstøttene på kirkegården

– Jeg er villig til å gjøre et eksperiment med å slippe inn alle mine 200 sauer på kirkegården på Åknes for å bevise at det ikke er sauene mine som har veltet gravstøttene, sier Glenn Petter Knærdal. arkivfoto: mette-helene berger Amundsen  Foto: Mette Helene Berger-Amundsen

Jeg er svært skuffet over at politiet tar en så enkel konklusjon uten å innhente fakta og bevis. Hvis de mistenker sau, bør de kanskje ta kontakt med bonden.

Pluss

– Det er altfor lettvint av politiet å konkludere med at det er sauene som har veltet 22 gravstøtter på Åknes, uten å gjøre nærmere undersøkelser. Det karakteriserer jeg som dårlig politiarbeid, sier Knærdal. Det er ingen tvil om at sauene hans har vært der, men ikke i tidsrommet da gravstøttene ble veltet.