Totalkostnaden for utvidelsen av industrifeltet på Børøya er beregnet til 140 millioner kroner:

Fylket gir fire millioner i første omgang

Fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø (KrF), følger opp store ord med penger på bordet. Kommunen søker imidlertid om mye mer.

HOLDT ORD: Fylkesråd for næring, Ingelin Noresjø (KrF), var i september på besøk på Børøya. Onsdag bevilget fylkeskommunen fire millioner kroner til utvidelsen av industriområdet, noe både Hadsel (ved ordfører Siv Dagny Aasvik (Ap), til venstre) og Nordlaks (ved Roger Mosand, administrerende direktør i Nordlaks produkter AS) jobber for. ARKIVFOTO 

Pluss

Onsdag denne uken vedtok et enstemmig fylkesråd å bevilge fire millioner kroner til samarbeidsprosjektet på Børøya mellom Nordlaks og Hadsel kommune. Kort fortalt jobbes det for å utvide industriområdet med mellom 100 og 130 dekar næringsareal.