Styreleder Odd Roger Enoksen i NLSH:

– Ingen god situasjon dette vi ser nå

Styreleder Odd Roger Enoksen i Nordlandssykehuset (NLSH) er ikke fornøyd med situasjonen for ambulansen slik den framstår i Vesterålen.

– Det er ingen god situasjon dette vi ser nå og det er ingen tvil om at det er et høyt sykefravær i ambulansetjenesten i Vesterålen, sier Odd Roger Enoksen, styreleder i Nordlandssykehuset til VOL.  Foto: Arkivfoto. Jørn Aune

Pluss

– Det er ingen god situasjon dette vi ser nå og det er ingen tvil om at det er et høyt sykefravær i ambulansetjenesten i Vesterålen. Det er høyt sykefravær i forhold til vaktturnus, ja, og betydelig med overtid. Om situasjonen er verre i Vesterålen enn andre steder, vet jeg ikke, men det er en krevende situasjon, sier styreleder Odd Roger Enoksen i Nordlandssykehuset til VOL.