Julie Voktor Pedersen og Marius Jørgensen fortsetter som trenere for A-lagene:

– Ambisjonen er å bygge en god kultur

Etter noen uker i tenkeboksen kom Julie Voktor Pedersen frem til at hun ønsker å fortsette som trener for Sortlands herrelag. Under pressekonferansen torsdag sa hun at ambisjonen er å bygge en god kultur.

Torsdag kveld var det klart - Julie Voktor Pedersen fortsetter som trener for Sortlands herrelag, og Marius Jørgensen (t.v) fortsetter som trener for Sortlands damelag. Med seg på laget har Voktor Pedersen Aleksander Bjørnsund (tredje fra venstre), som skal være assistenttrener for herrelaget. Bjørn-Normann Abelsen (ikke på bilde) skal være assistenttrener for damelaget. Mats Aas, styreleder i Sortland IL, er strålende fornøyd med torsdagens signeringer.  Foto: Ann-Julie Nordgaard Nesmoen

Pluss

– Vi ønsker å bygge en god trenings- og lagkultur, som jeg følte manglet litt i fjor, sier Voktor Pedersen til VOL.