NAROM i spissen for europeisk prosjekt:

Nå kan Nordlandselever bli RockStar på Tenerife

– Det er nytt for oss at vi skal ta i bruk romforskningsutstyr på Tenerife for norske elever og lærere, sier Arne Hjalmar Hansen i Narom. Nå går man i gang med det europeiske undervisningsprosjektet RockStar.

ROCKSTAR Denne uken er representanter fra to videregående skoler i Nordland, to skoler i Danmark og én skole fra Tenerife samlet ved Andøya Space Center for å arbeide med prosjektet RockStar som skal bruke vitenskapelig utstyr på Andøya og på Tenerife for å gjøre elever interessert i romteknologi.  Foto: Jørn Aune

Pluss

På Andøya driver man med raketter (Rocket) og på Tenerife ser man på stjerner (Star) og da blir selvfølgelig RockStar navnet på et samarbeidsprosjekt som skal gå over 20 måneder med elever og lærere fra Norge, Danmark og Spania.