Sandnes Montessoriskole fikk medhold i klagen hos Kunnskapsdepartementet etter skolenekt fra Hadsel og Utdanningsdirektoratet:

– Innbyggerne fortjener alternativer

Arne Ivar Mikalsen (V), Ronny Gabrielsen (Frp) og Trond Holten (H) mener innbyggerne i Hadsel har krav på alternativer, og gleder seg over at det nå gis grønt lys til Montessoriskole.

Innbyggerne i Hadsel bør få de samme valgmulighetene som i andre kommuner når det gjelder utdanning, sier  Arne Ivar Mikalsen (V), Trond Holten (H) og Ronny Gabrielsen (Frp). Styreleder Håkon Østgård i Foreningen Sandnes Montessoriskole (t.v.) ser nå fremover og mot endelig etablering av skolen. Foto: Per Eivind Knudsen  Foto: Per Eivind Knudsen

Pluss

Sandnes Montessoriskole klaget kommunens nei inn til Utdanningsdirektoratet. Der ble det avslag. Så klaget de avslaget videre til Kunnskapsdepartementet, som nå har gitt dem medhold. Dermed blir det etablering av Montessoriskole på Sandnes, noe spesielt styreleder Håkon Østgård i Foreningen Sandnes Montessoriskole gleder seg over.