Terje E. Martinussen tapte på alle punkter mot Sjømatrådet:

Vurderer å anke dommen

Bøfjerding Terje E. Martinussen, som fikk sparken fra direktørjobben i sjømatrådet tidligere i år, gikk til søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver. Han tapte nylig saken på alle punkter i tingretten.

Terje E. Martinussen har gått til søksmål mot Norges sjømatråd. Bakgrunnen er at de nektet å utbetale ham 1,95 millioner kroner i kompensasjon da han sluttet i sjømatrådet, slik de hadde blitt enige om.   Foto: Arkivfoto

Pluss

Bakgrunnen for rettsaken er at sjømatrådet nektet å utbetale 1,9 millioner kroner til Martinussen da han sluttet, en avtale de hadde blitt enige om ved tiltredelse. Sjømatrådet mente at Martinussen allerede hadde sikret seg ny jobb som instituttleder ved Norges fiskerihøgskole, da sluttavtalen ble signert.