Beboere mener Natlandsveien i Sortland blir for dårlig vedlikeholdt:

Mener at dårlig veistandard påførte skade på bil. Kommunen er ikke enig

En beboer i Natlandsveien i Sortland, mener at veien er i så dårlig forfatning at den har påført bilen hans, og flere andre biler, skade. Han vil at kommunen skal betale erstatningen fordi de ikke har vedlikeholdt veien på en ordentlig måte. Kommunen sier de ikke kjente til at veien var i så dårlig forfatning, men mener at det ikke finnes noe erstatningsgrunnlag.

Natlandsveien i Sortland har irritert flere beboere i lang tid på grunn av hull og det de mener er dårlig vedlikehold. Kommunen mener foreløpig at det er ikke er noen stor utfordring.  Foto: Marius Birkeland

Pluss

Det var i slutten av oktober at mannen sendte inn en klage til kommunen. Han mente at det var på sin plass at kommunen tok regningen for utgiftene han hadde i forbindelse med en reparasjon etter at platen under motoren på bilens hans, kom i kontakt med et av hullene i veien og ble ødelagt.