Latterskvadronen Fyr Laus lader kanonen til ny latterfest

Fremtiden til Andøys andre skvadron ser ikke lys ut. Da er det godt at gjengen i latterskvadronen Fyr Laus holder motet oppe og sprer latter og glede i Andøysamfunnet.

Øving: Ole Jakobsen og Morten Sørlundsengen i øving foran romjulsrevyen 2. juledag. – De seneste tre årene synes jeg skuespillerprestasjonene har hevet seg, og når vi i tillegg skal på kurs i februar, så tør jeg ikke tenke på hvor bra dette blir når vi inviterer til vårens revyforestilling siste helga i april, sier Rune Stave. Alle foto: Tony Gulla Sivertsen 

Pluss

Hvorfor det er artig å holde på med revy? Et godt spørsmål! Det er opplevelsen når du står på scenen og møter publikum. Da skjer det magiske. Det som gjør at man er tilbake år etter år; man vil ha den opplevelsen.