Livet etter selvmord: – Du stenger dine følelser ute

«Jeg har kavet mye for å prøve å håndtere den situasjonen jeg står oppi. For mange høres syv år voldsomt ut, men for meg føles det ikke så lenge. Veien er lang ...»

LETER: Trine-Lise Jensen hadde et nært forhold til datteren sin. Ingenting indikerte at hun hadde plager med psyken eller livet for øvrig. – Du forstår ingenting. Finner ikke noe brev, ingen spor. Jeg har snudd mange steiner. Prøvd å finne svaret. Jeg prøver å slå meg til ro med at det var en affekthandling etter noe som skjedde natt til 27. mars 2011. Men innimellom kommer det tanker. Var det noe annet? Er det noen som vet noe som jeg ikke vet? foto: mette-helene berger amundsen Trine Lise Jensen 

Pluss

Det er syv år siden Trine-Lise Jensen opplevde en mors største mareritt. Hennes livsglade datter Angelica (18) gjorde slutt på livet. Tilbake sitter hun med alle spørsmålene som det ikke finnes noe svar på.